Фасадно рамково скеле

Фасадното рамково скеле улеснява извършването на цялостна реконструкция по фасадата като допринася с това, че може да се обработят тези участъци, за които трябва да се ползват допълнителни механизми за достигане. Мазаческите, зидарските работи, облицовките и бояджийските работи са едни от малкото дейности, за които използването на фасадно рамково скеле, облекчава максимално работата и скъсява времето за изпълнение на работата на обекта. Също така ремонтите дейности, като монтаж и демонтаж на стоманени, олекотени и окачени конструкции по фасадите, предпочитат използването на фасадно рамково скеле пред другите методи, като алпийски способ или вишки.

Сглобяването става на модулен принцип, без болтови връзки като това скъсява времето за неговото монтиране. Представлява една цялостна система, която изградена в пълен комплект от елементи, предоставя на работниците, максимална безопасност на работа по него и поемане на максимално натоварване на работните площадки от 3 kN/м2.

Тръбно – жабково скеле

Тръбното – жабково скеле представлява тръбна конструкция , свързана болтово чрез правоъгълни или въртящи ковани жабки, за достигане на места с „по-нестандартни“ фасади, където не може да се използва рамково скеле. Времето за изграждане тук е по-дълго, но по характеристики не отстъпва място на фасадното рамково скеле, даже някои от нашите клиенти, често се спират на този вариант.

Тръбното-жабково скеле се използва като спомагателно на фасадното рамково скеле/ФРС/. Също така се използва на местата, на които не е възможно използването на ФРС.

Подвижно скеле тип Кула

Подвижно скеле тип „Кула“, специално олекотен модел, с избор за максимална работна височина от 2 варианта – 8м и 14м. Позиционирането става чрез използването на 4 броя вградени винтови пети, които могат да стабилизират скелето при по-неравни терени. Много удобен метод за извършване на всички видове СМР, в т.ч. работа на закрити и открити помещения, с удобно и лесно преместване за по-качествено извършване на работата. Ремонтните дейности по дъсчени обшивки на къщи, направата на цялостна или частична топлоизолация, работата в широки и равни пространства тип Офиси са едни от малкото дейности, за които скелето е подходящо за монтаж, без да се налага дупчене на фасадите на сградата.

Подвижните скелета се различават по размерите на работните площадки и работните височини, които могат да достигнат. Изпозват се за всички СМР.

Телескопични подпори

Телескопичната подпора е основен инструмент, който се използва при кофража за подпиране на плочи, трегери, козирки и други елементи от дадената конструкция. Спрямо различната си работна височина, те намират дълбоко приложение, при изграждането светли височини до 5,50 мм, а теглото им позволява работа на ръка без използването на подемни средства.

Телескопичните подпори са основен продукт в строителството и ключов елемент при съставянето на кофража. Те стоят в неговата основа, придават му опора и устойчивост.

Транспотни услуги на фирма Некст Рент

От 2019г. фирмата притежава лиценз за международен превоз на товари с камион с кран PALFINGER с максимална товароподемност 5600кг и максимална височина 20м произведен 2018г. Разполагаме също и с открито ремарке с товароносимост 12т и товарна площ 7,00м/2,45м. Ремарке лодка - с товароносимост 30т и товарна площ 8.00м/2,50(3.00)м.

За заявка на транспортни услуги моля не се колебайте да се свържете с нас.

+359 888 655 773 +359 888 445 773 office@nextbuild.bgЗа Продуктите
Ободудването, което предлагаме е едно от най-качествените и с най – добра цена на пазара. В Некст Рент имаме едно златно правило – винаги търсим комбинацията между качество, цена, сигурност и обслужване.

Контакт с нас
 • office@nextbuild.bg
 • НЕКСТ БИЛД
 • СКЛАДОВА БАЗА
  гр. София, кв. Враждебна, м. Новамахала, № 46
 • ОФИС
  гр. София, кв. Хладилника, ул. Козяк, № 43
 • +359 888 655 773
  +359 888 445 773